Hvem er jeg ?

Generelt

Jeg heter Tore Knutsen og er født i 1979. Opprinnelig er jeg fra Andøya som ligger helt nord i nordland fylke. Nå bor jeg i Narvik og studerer PØL - Praktisk Økonomi og Ledelse ved Høgskolen i byen. Fra før har jeg fullført Bachelor i Ingeniørfag - datateknikk ved samme Høgskole. Til våren 2004 er jeg på utkikk etter fast arbeid. Gjerne på et sted hvor det er fine muligheter til å utøve min fiskeinteresse.

Mine interesser

Fiske

Fiske har alltid vært den interessen som jeg har satt høyest. Har holdt på med det så lenge jeg kan huske. Og når jeg sier fiske, så mener jeg ferskvannsfiske. Misforstå ikke. Jeg har ikke noe imot havfiske, men det har ikke falt i like god smak som det å fiske etter ørret, laks og røye (Blir sånn passelig sjøsyk). Kanskje tenker du: "Å ja, han er sportsfisker han". Jeg liker ikke ordet sportsfisker, det er et blærete uttrykk. Fiske er ikke en sport for meg. Jeg foretrekker uttrykket "lystfisker", fordi jeg rett og slett elsker å fiske. Sånn nå har jeg fått forklart det.

Se Min laksestatistikk
Se Min ørretstatistikk

Jakt

Det var i 1998 at jeg fikk sjansen til å ta jegerprøven på skolen (Andøy Videregående Skole). Den lot jeg ikke gå fra meg. Og etter å ha bestått prøven (47 rette av 50 spørsmål) fikk jeg lov å låne hagla til pappa. Og jeg var ikke sen om å springe ut i marka med hagla mellom nevene. Rypejakt er veldig spennende og foregår i den vakreste delen av året, nemlig høsten. Å sitte på toppen av et høyt fjell og nyte utsikten, mens steggen kakler bak ryggen min. Det gjør utrolig mye med min livskvalitet.

Da vi ikke har hund i familien (bare en stor og fin pus), er det støkkjakt som må til. Å støkke opp rype selv, er med på å gjøre jakta mer spennende.

Ettersom min far er grunneier der jeg kommer fra, jakter jeg gratis her (Jeg betaler selvfølgelig jegeravgiften!). Naturlig nok jakter jeg mest i dette området og er blitt ganske godt kjent her. For øvrig bruker jeg også å jakte i Lovika (Andøy kommune). Dette gjør jeg når jeg får lyst til å nyte naturen høyt til fjells.

Data

Mine første erfaringer med datamaskiner gjorde jeg i 1990 da vi fikk oss en 286 12 MHz med 1Mb Ram! Da brukte jeg altfor mye tid på spilling. Det gjør jeg ikke nå. Interessen min strekker seg over både hardware og software. Våren 2003 fullførte jeg graden Bachelor i Ingeniørfag - datateknikk ved Høgskolen i Narvik. Ellers pusler jeg av og til med denne hjemmesiden. Ideene er mange, men tiden er en knapp ressurs. Håper å få programmert om denne siden til PHP m/MySQL database i løpet av sommeren 2004.

Musikk

Foruten å høre på de bandene jeg liker, samler jeg også på sjeldne CD'er og vinylplater. Se her.